Aceasta prima calatorie interdimensionala din aceasta serie este una extrem de personala, profunda si cat se poate de autentica.

Este o experienta care se bazeaza in primul rand pe trairi si senzatii, este un regal al simturilor, un joc al cuvintelor si tonurilor, o provocare la Incredere!
Exceptand primele si ultimile minute care imi apartin, restul experientei este o calatorie ghidata prin channel (transmisie directa a unor entitati din alte dimensiuni).

Desi initial Metatron se anuntase a fi ghidul participantilor in aceasta calatorie, pe parcursul acesteia inca doua fiinte angelice, doi Maestri (care au fost in forma umana pe Pamant de mai multe ori) au decis sa se alature calatorilor. Zeita compasiunii Quan Yin dar si Kuthumi, Invatator al Consiliului Crimson s-au alaturat procesiunii pamantenilor catre Lumea Darurilor lor.

Dincolo de darurile specifice, individuale pe care fiecare le-a (re)descoperit in aceasta Lume, participantii au avut bucuria sa simta si sa integreze Darurile cele mai de pret pe care si le-au oferit ca fiinte, ca esente, inca inainte de a veni aici, pe Pamant.

* Metatron se autointituleaza Ingerul/ arhanghelul Tranzitiei si al Transformarii. Este de asemenea „vocea Spiritului nostru”, o energie colectiva a divinitatii noastre, a puritatii Spiritului.
** Descrierea detaliata si “lejera” a acestei calatorii  o gasiti in a doua jumatate a  aceastei   editii a emisiunii radio pe care o prezint online.

Impresii:
Nu ma așteptam sa am atata traire… (nu aveam așteptari oricum, știam doar ca o sa ma simt bine).
Am simtit schimbarea in ton cand ai inceput sa transmiți, chiar daca Metraton nu s-a prezentat de la inceput.  [……..] A fost o experiența foarte frumoasa si iti multumesc mult pentru aceasta călătorie!”
“A fost o experienta foarte frumoasa cu multe stari si senzatii in corp. Am simtit ca m-am deschis mai mult catre mine si eram si sunt foarte fericita. Acum stiu de ce am asteptat atat de entuziasmata si nerabdatoare calatoria aceasta!”

Puteti comanda  aici  acest material sub forma de fisier MP3 (62 min)
Pret: 125 RON

Nota: Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

Menu