Respiratia Constienta pe intelesul tuturor

Respiratia constienta nu este doar o alta tehnica de respiratie. De fapt, nu este deloc o tehnica. Este naturala si deja a ta.  Este respiratia plina de iubire si compasiune pentru tine insuti. Este un dar. Un dar pe numai tu ti-l poti oferi. Esti pregatit/a sa-l primesti?

Primul lucru pe care il faci atunci cand intri in aceasta lume este sa inspiri adanc, profund, pana in esenta fiintei tale. Gata, am ajuns, sunt aici!
O parte din tine rasufla usurata. Desi placuta, calatoria de pana acum ajunge la sfarsit si o alta, noua, este pe cale sa inceapa. Iar aceasta noua si minunata aventura se numeste Viata pe Pamant!
“DA! DA! Respir si traiesc! De acum incolo rolul meu este doar sa Traiesc! Sa traiesc, sa ma manifest, sa ma bucur, sa descopar, sa fiu Eu! Si mai ales sa Nu Uit… sa nu uit Cine Sunt!”

Si totusi anii trec si aproape zilnic te lasi manipulat de tot ce te inconjoara, te lasi influentat de familie, oameni, societate, evenimente si iti dai seama ca in loc sa TE traiesti in Echilibru, permiti Dezechilibrului sa te acapareze. In loc sa traiesti, sa te bucuri, sa te descoperi, sa te manifesti, sa exprimi, te zbati sa iti gasesti pacea, te lupti sa iesi din haos…

Si exact asta te invit sa facem impreuna in aceasta sesiune. Sa respiri, sa manifesti si sa te scalzi in echilibru…  Si, ca de obicei, nu vei fi singur. In fiecare respiratie, Sufletul tau, Noua Energie, te vor indruma cu delicatete, cu compasiune si cu infinita dragoste, catre starea naturala de A FI a fiintei tale!

Puteti comanda  aici  acest material (53min) sub forma de fisier MP3. 
Pret: 0 RON

[content_box type=”alert”]

Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihologic, etc. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

[/content_box]
Menu