Stai pe banca cu Tine…

Stai pe banca cu Tine

Azi mi-am propus sa ma duc sa platesc impozitul pentru apartament. Am tot vrut sa fac asta de mai bine de o luna, dar niciodata nu s-a nimerit. Acum sa nu va imaginati ca trebuie sa bat tot orasul pentru a ajunge la Administratia Financiara si nu am avut timp. Nicidecum, birourile lor sunt la o statie de mine.

In dimineata asta m-am trezit setata. Gata, plec!
M-am inarmat cu rabdare, pentru ca stiu ca este intr-adevar multa lume acolo, indiferent de ora, si am iesit pe usa. Ca sa ajung la Administratie, pot sa traversez parcul langa care stau.

Dar… pentru ca azi a fost asa o zi frumoasa, am fost din nou deturnata de la drum…
M-am plimbat prin parc vreo ora, ascultand pasarile si vantul, privind copiii, pentru ca in final sa ma asez pe o banca mai laturalnica. Simteam multe chestii in mine si voiam un pic de liniste ca sa mi le pot traduce.

Si stand asa pe banca, respirand si fiind foarte “in centrul meu”, am inceput sa vad, sa simt cum parcul se extinde, zgomotul se estompeaza si incet, incet, nu mai sunt decat Eu, mare, cuprinzand totul.
Au inceput sa-mi vina idei si sa se contureze potentiale noi. Energiile erau atat de intense incat mi-au dat lacrimile si eram atat de prezenta ca am fost capabila sa ma si amuz pe seama mea – ma gandeam ca arat ca o mumie pe o banca, asa imobila, cu masca pe fata si cu ochelarii de soare pe ochi 😆

Iubesc experientele astea cand se intampla… Mi-am permis sa stau asa vreo 15 minute, pana cand totul s-a incheiat de la sine. Ma simteam atat de bine si nu aveam nici un stres sa ma duc sa stau la coada la Administratia Financiara.

In cateva minute ajung si intr-adevar, coada. Mare. De fapt, trei cozi!
Una la informatii, una la casierie – unde trebuia sa stau eu – si inca una pentru altii, cu alte treburi. Aflu ca imi trebuie bon de ordine pentru casierie, iar astea se dau de la informatii.

Acum, ca sa aveti o imagine mai clara, birourile se afla la etajul unui hipermarket, la capatul unui culoar de vreo 20m pe care acum l-au facut cu doua “benzi”. Una catre informatii, alta catre casierie. Daca vrei bon si apoi casierie, te cam plimbi dus-intors pe culoarul ala.
Pe culoar aud un tip ca-i spune unei fete “Mai am 24 de numere pana imi vine mie randul” si apoi se aseaza la coada, undeva altundeva decat la… casierie!

Imi zic “Oops, o sa stau ceva aici” si ma indrept sa-mi iau bon. Acolo nu mai era coada, dar nici tipa de la informatii care sa-mi dea bon nu mai era!  😀 
Il intreb totusi pe bodyguard daca poate sa-mi dea un bon de ordine. El intinde mana, nu atinge aparatul ci il ia de pe masa calculatorului si mi-l da.
Eu, fara ochelari la mine, zic “sigur e pentru casierie, da?”  Da.  Aveam numarul 657.

Iau bonul si parcurg cei 20m inapoi, ca sa vad la ce numar s-a ajuns, urmand sa revin la coada. Ma uit o data, ma uit de doua ori, cifrele nu erau foarte clare, ma duc mai aproape sa vad mai bine si, la casierie era in lucru bonul cu numarul…. 656!!

N-am mai plecat nicaieri, in cateva secunde am intrat, am platit, n-am stat nici 5 minute in total acolo!  🙂 
Apoi mi-am dat seama ce s-a intamplat: omul mi-a dat bonul lasat de cineva care il returnase si plecase!
Acel bon m-a asteptat pe mine si daca cineva crede ca a fost o coincidenta, guess again.
Nu, bonul acela era manifestarea energiilor care ma serveau pe Mine. El era acolo pentru Mine, nu pentru altcineva 😊

Morala este evidenta.

Cand facem ceva, cand alegem ceva, sa o facem din echilibru, din Centrul nostru si raspunsul energiilor va reflecta acest echilibru. Daca nu, energiile ne servesc oricum, dar rezultatul nu este neaparat cel dorit de noi si nici prea placut…
Stai pe banca cu Tine… Fii in echilibru si lasa energiile sa te serveasca, asta vor si ele si… banuiesc ca asta vrei si tu! Stai in Centrul tau si rezultatele nu vor inceta sa te uimeasca!

Si daca te intrebi cum sa faci asta, in “Colectia de Craciun 2018”  este inclusa o sesiune ghidata de respiratie naturala si constienta de 35min, fix pe aceasta tema, “Stai in Centrul tau”, care poate fi de ajutor 🙂  

Nota: Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor! Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 300 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

 

Menu