La sfarsit de capitol…

Zilele acestea s-a mai incheiat un capitol pentru mine, acela de Profesor Certificat si Profesor Mentor de Studii Avansate ale Crimson Circle, ca urmare a deciziei CC de a inchide definitiv acest program, in aprilie 2020.

Acest capitol a inceput in martie 2007, cand am devenit profesor / instructor de Sexual Energies School (SES), dar inceputul efectiv s-a petrecut in august 2007, cand am prezentat impreuna cu Silvia prima scoala in limba romana. La acea vreme, eram doar noi doua si doua scoli am si predat impreuna, ulterior predandu-le pe toate doar cu Andrei.
In 2008 am ales sa mai obtin o certificare, aceea de profesor de Dreamwalker Death Transition School, si pana in martie 2020 am predat aceste doua scoli de multe, multe ori.

De fapt, de mult mai multe ori si mult mai multi ani decat mi-as fi imaginat la inceputuri…
In primavara lui 2009 ii marturiseam Normei Delaney, care venise in Bucuresti pentru niste evenimente, ca am sentimentul ca voi mai preda cele doua scoli cel mult doi ani, iar Norma s-a uitat lung la mine si m-a intrebat “Chiar crezi ca mai dureaza atata?”
Ei bine, uite ca da. Le-am mai predat nu 2, ci inca 11 ani de atunci!

In plus, intre 2010 si 2016, impreuna cu Silvia, apoi cu Carmen, i-am instruit si pe altii sa le predea, in cadrul programului de Mentor Teacher Training al CC.

Evident, oricine m-ar putea intreba: De ce? De ce le-ai predat atata timp?
Raspunsul este foarte simplu:

Am iubit aceste scoli, am iubit ce reprezentau ele pentru cei la inceputul Calatoriei catre Sine, am iubit dragostea si claritatea cu care au fost create de Tobias si Adamus St. Germain pentru noi toti, le-am iubit continutul de o calitate exceptionala.
Le-am iubit, pentru ca fiecare dintre ele a fost un Dar, venit catre mine la momentul perfect.

Dreamwalker Death Transition School a aparut la scurt timp dupa moartea mamei mele (sfarsitul lui 2003) experienta unica in viata mea, in conditiile in care eu am avut grija de ea vreme de aproape doi ani. Aproape tot ce stiu despre tranzitia in Lumea de Dincolo se datoreaza acestei experiente si mamei mele in special.

Acumulasem atat de multa cunoastere si intelepciune in acesti doi ani, incat dupa tranzitia ei mi-am facut o datorie de credinta in a impartasi si altora toata aceasta cunoastere, fie publicand o carte sau organizand un curs. In plus, mama a fost si primul meu Dreamwalk constient si voiam sa ofer si altora darul pe care il oferisem ei, acela de a trece peste Podul de Flori

Simplu de spus, mult mai greu de facut…
Sa pun in cuvinte diverse trairi, sa structurez toata informatia pe care o aveam, nu era un lucru usor. Si exact atunci CC a anuntat ca urmeaza sa faca o scoala despre tranzitia in Lumea de Dincolo! Evident, am fost acolo!

DWD era tot ceea ce mi-as fi dorit sa fac si eu si mai mult decat atat! Era structurata perfect, era plina de cunoastere, de intelepciune si de trairi, era provocatoare si vindecatoare in acelasi timp. Nu aveam nici o indoiala, voi preda aceasta scoala, nu mai este nevoie de o alta! Si am facut-o, cu respect si multa, multa dragoste! Iar la prima mea scoala, fiinta care imi fusese mama cu niste ani inainte, a fost acolo pentru mine!

La fiecare DWD mi-am impartasit experienta si am fost acolo prezenta, respirand si miscand energiile, oferind incredere si indrumare tuturor, pentru a trai experientele specifice cursului in deplina siguranta pentru ei. Nu au fost deloc comode si ma mandresc cu faptul ca toti studentii mei, fara exceptie, au finalizat ambele dreamwalk-uri din cadrul cursului  🙂

Cat despre Sexual Energies School… Fiecare SES a fost ocazia perfecta pentru a oferi  un altfel de Dar celor prezenti la curs, un dar pe care il primisem atunci cand eu insami fusesem studenta la SES, in 2006, in Frankfurt.

Aceea a fost singura scoala dintre toate cele prezentate live de Geoff si Linda cand s-a intamplat ca Tobias sa aiba un invitat surpriza, care a transmis un Dar anume, oricarui participant din sala care a vrut sa il primeasca si sa il transmita mai departe. Eu mi-am permis sa il primesc, de fapt nici nu a trebuit sa fac ceva in acest sens, pentru ca din prima clipa am stiut ca „Darul” imi apartinea de drept, dintotdeauna… Si asa si era, asa si este…

L-am primit cu bratele deschise si l-am daruit mai departe oricui a fost pregatit sa il primeasca. El s-a transformat odata cu mine si a fost personalizat pentru cei prezenti la curs. A fost bonusul meu la curs si nu, acest Dar nu se va pierde, este si va fi impartasit in continuare, in cadrul altor scoli, ateliere sau sesiuni private… Frumusetea este ca nici nu trebuie sa il transmit eu, fiecare si-l poate revendica, doar alegandu-l…

Nu au fost doua scoli la fel. Nu au fost doua scoli cu energie identica. O scoala in 2020 este cu totul altfel decat una desfasurata in 2007.

Scolile cu un participant au fost diferite de scolile cu mai multi participanti. O scoala in Romania s-a simtit diferit fata de o scoala in Polonia sau in Norvegia, pentru ca energiile sunt diferite in fiecare tara. Scolile cu majoritatea studentilor barbati s-au simtit altfel decat cele in care femeile au fost majoritare. Scolile cu mai multi tineri, au fost diferite fata de cele cu mai multi studenti maturi.

Este greu de exprimat in cuvinte asta, dar am iubit aceste scoli pentru ca m-au iubit!

M-au lasat sa le descopar mereu si mereu, fiind de fiecare data altfel.
Nu au fost stricte, mi-au lasat spatiu sa ma manifest si sa ma exprim in cadrul lor, mi-au dat posibilitatea sa le personalizez si sa le impregnez cu Mine, chiar in conditiile unui program foarte bine definit. M-am pus pe mine toata in ele, in energia lor, in structura lor…
Si asta nu este o figura de stil, ci un adevar pe care studentii mei il stiu foarte bine, mai ales cei care le-au facut de doua, sau chiar trei ori 🙂

Si, inainte de toate, mi-au oferit ocazia sa cunosc oameni frumosi din toate colturile lumii, sa descopar cu bucurie, oameni ca mine!

Si pentru asta le multumesc tututor,  lui Tobias si Adamus St. Germain, lui Geoffrey si Lindei, mie si lui Andrei, si mai ales voua, dragii mei fosti studenti!

Si cand un capitol se inchide, altul se deschide! 🙂 

 

Nota: Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 300 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

 

 

1 Comment. Leave new

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu